Sange, musikvideo og fri drikkelse

Helt unikt koncept i Herning !!

Indspil 3 sange, lav en fed musikvideo, få fri drikkelse, med øl, vin, Asti, Mokai, Somersby mm. Gælder kun lukket arrangement.

3 Timer kan i være hos os, når i er færdige med musik og video, får i jeres eget hyggerum, hvor i kan høre musik, evt få varm frisklavet mad. 3 retter at vælge imellem, men skal bestilles på forhånd, (mad ikke med i prisen) Koster 70-100 kr.  Der er mulighed for AT SPILLE PLAYSTATION  I ET ANDET RUM, GRATIS, hvis man ønsker det.

Pris for 3 timers hygge, med sangindspilninger, musikvideo og fri bar koster 2000 kr for musikdelen(150 kr. per mand) for bar delen. I kan drikke så meget i vil, i de 3 timer. Ønsker i også det stærke spiritus, koster det 250 kr. per mand, og tiden kan udvides, hvis i vil hygge videre.

Eksempel med mad helaftens arrangement:

kl 18.00 - 24.00 er jeres. 250 KVADRATMETER, MED FEDE OMGIVELSER.Velkomst drink, sangindspilninger. Så serveres der mad i andet lokale og drikkelse, i hygger, og drikker, og ca. kl 21.00 laver vi den fede musikvideo i greenscreen)Senest kl 24.00 hopper I i taxaer, bus eller andet ind til byen og fester videre, eller hjem og fester videre.

Men ring og fortæl jeres behov, så sætter vi en lækker pakke sammen til jer, så i ikke behøver at køre rundt hele dagen, men har et sted i hygger og og bliver underholdt, og har drikkelse og mad. Vi sørger for det hele...

ll.jpg